Kursuppdatering

Med hjälp av Stockletters MarketAccess kan du snabbt och lätt ladda ner dagens börskurser till din dator för analys i ditt favoritprogram. Vill du skaffa börskurser idag, gå till sidan för beställning så skickar vi vidare information om hur du går till väga. Allt till ett pris från 1600kr /år för grundpaketet. Du kan billigt och enkelt utöka ditt abonnemang till fler datorer och med fler paket med värdepapper. Råvaror, valutor, räntor mm.

NYHET!

Ladda ner och använd vårt analysprogram för Teknisk analys utan extra kostnad. Du hittar både kurshistorik, program för teknisk analys och program för nedladdning av börskurser på »nerladdningssidan.

»Analysprogram Trading Session, för prenumeranter.

Nu erbjuder vi Trading Session Pro till våra prenumeranter. Välj mellan att betala en årsvis licens för bara 895kr/år eller, om du har samtliga våra kurspaket, använda den utan kostnad.
Du måste ha en giltigt licens för att installera detta paket. Kontakta oss för test eller köp.

Du laddar ner Trading Session från denna länk. 

Använder du idag Metastock eller Supercharts så är båda programmen på väg bort från de tekniska plattformarna som Windows 7 eller nyare. Vi erbjuder dig att kostnadsfritt byta ut ditt gamla system till vårt Trading Session. Kontakta oss så berättar vi mer.


FreedomFinance.se

smslån.nu Jämför och ansök om lån med svar direkt på Smslån.nu
Stockletter : Nedladdning av historiska börskurser